Brochure

Therapie van de toekomst

Training Verzamelpuntcorrectie

Een unieke methode

Een verrijking voor je praktijk!

Training

Verzamelpuntcorrectie

Bied je klanten de mogelijkheid om weer optimaal in balans te komen en gebruik daarvoor de therapie van de toekomst: verzamelpuntcorrectie. Na een behandeling van ongeveer drie kwartier heb je je klant optimaal in balans gezet. Het gevolg is dat deze weer helemaal in zijn of haar kracht komt te staan en de gezondheid een goede stimulans heeft gekregen. Veel klachten zullen verdwijnen. Om een paar voorbeelden te noemen: verzamelpuntcorrectie heeft een krachtige uitwerking op depressieve klachten, bovenmatige vermoeidheid, met hoge bloeddruk gepaard gaande klachten, apathie, maagklachten, leerproblemen, ADHD, stress, paniek en nog veel meer.

Wat is het verzamelpunt?

Dit is één van de meest fascinerende aspecten van de mens. Het punt heeft o.a. invloed op uitstraling, intelligentie, gezondheid, prestaties, spiritualiteit en beslissingen. Het is een zeer helder punt met een intense energie en het bevindt zich in het elektromagnetische energieveld dat elk mens omgeeft. Een geoefend waarnemer kan het voelen en/of zien.

Meer dan honderd jaar geleden toonde de wetenschap aan dat zich rondom elk atoom een wolk van elektronen bevindt. Dit feit bewijst dat alles in het stoffelijke universum, met inbegrip van het menselijk lichaam, uit elektrische energie bestaat. Het menselijk lichaam is een complex elektrisch energiesysteem. Het stromen van elektriciteit in het menselijk lichaam bepaalt en beïnvloedt de ritmische wisseling van elektronen. Gevoelige elektronische volt- en/of stroommeters en ook elektronische medische bewakingsapparatuur zijn in staat de effecten en verstoringen te meten en te registreren.

Bij de geboorte bevindt het verzamelpunt zich in de navelstreek. De verzamelpuntlocatie van de lichamelijk en geestelijk gezonde volwassene ligt dicht bij de thymusklier in het midden van de borst. Wanneer het tijdstip van ons overlijden nadert, zakt het verzamelpunt in de richting van de navel. Deze kennis heeft verstrekkende implicaties voor de gezondheid van de mensheid en voor de verbetering van de huidige medische modellen, therapieën en de geneeskundige praktijk.

Het belang van de juiste locatie

Voor de optimale gezondheid en vitaliteit dienen de energieën aan de linker- en rechterkant van de hersenen gelijk te zijn. Het elektromagnetische veld behoort evenredig verdeeld te zijn rond de centrale meridiaanlijn van het lichaam. De ideale locatie voor het verzamelpunt is de centrale positie bij de thymusklier. Bij deze positie stroomt biologische energie evenwichtig rond het centrale zenuwstelsel en functioneren de organen en klieren in harmonie. De locatie bepaalt hoe we ons gedragen, hoe we ons voelen en hoe we de wereld waarnemen. Het beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid. Een verkeerde positie veroorzaakt lichte tot ernstige onevenwichtigheden in de energieverdeling in de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor endocriene functies en hormoonwerking worden verstoord.

Hoe werkt een behandeling?

Het herstellen van de positie is een eenvoudige procedure die in enkele minuten kan worden uitgevoerd. Eerst lokaliseer je het verzamelpunt aan voor en achterzijde van het lichaam om het vervolgens te verplaatsen met een speciaal handgeslepen kristal. In totaal zal dit ongeveer 45 minuten in beslag nemen. Na de correctie ervaren mensen duidelijke verbeteringen in hun lichamelijke of geestelijke situatie. Dit is de perfecte start en basis voor herstel. Dikwijls verlaat iemand je praktijk met helder stralende ogen, een gezonde huidskleur en een rechtere houding. Hij of zij is zich bewust van een grotere rust en kalmte en een sterker gevoel van eigenwaarde.

Tip: verzamelpuntcorrectie is ook een uitstekende toepassing voordat iemand een therapie, operatie of andere ingreep moet ondergaan. De juiste locatie vergroot de kans op herstel bij ziekte en operatie. (In Engeland wordt het om die reden in verschillende ziekenhuizen al toegepast.)

De juiste toepassing

Het is in het verleden voorgekomen dat een aantal mensen onoordeelkundig is gaan experimenteren met het lokaliseren en verplaatsen van het verzamelpunt. Daardoor verplaatste deze zich naar een verkeerde positie met alle klachten van die locatie tot gevolg. Het is daarom erg belangrijk dat een door de APA gecertificeerd arts of therapeut de correctie verricht. Hij of zij kent de consequenties ervan en kan de juiste informatie geven hoe ermee moet worden omgegaan.

Inmiddels zijn er ongeveer veertig gecertificeerde therapeuten en drie trainers in Nederland.

Training

De training duurt twee dagen en gebeurt op basis van privéles. Dat houdt in dat er maximaal twee personen aan kunnen deelnemen. De dagen zijn verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Voor de praktijklessen zullen er twee oefenpersonen aanwezig zijn. Doel van de training is het diagnosticeren en corrigeren van het verzamelpunt, gevolgd door tien praktijkcasussen.

Waar?

De training vindt meestal plaats in de woonplaats van de trainer.

Info
tel. + 31 (0)165 317498
e-mail:
info
@franswouts.nl
website: www.hetverzamelpunt.eu

Wanneer?

De datum wordt in overleg vastgesteld.

Door wie?

Door een van de trainers op de website genoemd.

Kosten?

€ 1.450,00, inclusief handleiding en speciaal voor dit doel geslepen kristal.

AddThis Social Bookmark Button